iTBit

Totul despre IT

Telefoane Mobile

Allview X4 Soul Infinity

Allview X4 Soul Infinity

Tendintele in tehnologie avanseaza cu o viteza ametitoare din acest motiv si compania romaneasca Allview se tine bine pentru a tine pasul cu competitia, asa ca au ajuns sa atinga varful tehnologiei care sa ii tina in competitie foarte bine comparativ cu restul marcilor de pe piata.

Asa ca au lansat 5 noi modele de telefon sub numele de Allview X4 Soul Infinity, un nume destul de lung de pronuntat dar care dupa caracteristica ” Infinity ” ne duce cu gandul la Infinity Display de la Samsung, dar putem spune ca e numele corect pentru acest telefon pentru ca e primul care foloseste noua tehnologie de ecran Edge-To-Edge sub brandul romanesc Allview.

Cu un ecran in format 18:9, mai bine spus de doua ori mai lung decat lat, vom avea in mana un telefon cu ecran generos de 5,7″ pe care multitaskingul va fi floare la ureche si vizionatul de filme sau clipuri video se va desfasura cu mult peste asteptari.

In total vom avea la dispozitie sa alegem dintre 5 modele de telefon, fiecare cu performanta diferita si segment de pret diferit, depinde de buget vom putea sa ne alegem modelul care ni se potriveste cel mai bine.

Vom avea la dispozitie urmatoarele 5 modele, apasant pe numele fiecaruia in parte putem citii detalii despre fiecare model in parte.

X4 Soul Infinity L

X4 Soul Infinity S

X4 Soul Infinity N

X4 Soul Infinity Z

X4 Soul Infinity Plus

Share this post