iTBit

Totul despre IT

Windows

Cum faci un stick USB bootabil cu Windows 11

Cum faci un stick USB bootabil cu Windows 11

De când cei de la Microsoft au anunţat noul sistem de operare Windows gândurile s-au dus doar la întrebarea cum să instalăm şi noi cel mai nou sistem de operare, aşa că trecem la treabă descărcând o mică aplicaţie pe care Microsoft a lansato pentru a crea stick USB bootabil cu Windows 11.

1. Descarcarea

Primul lucru pe care trebuie să îl facem este să descărcăm aplicaţia Media Creation Tool pe care o putem obţine apăsând un simplu click pe butonul de mai jos, sau accesând link-ul postat puţin mai jos.

O altă modalitate de a descărca aplicaţia Media Creation Tool este direct de pe pagina oficială Microsoft, apăsând un simplu click pe următorul link: https://www.microsoft.com/ro-ro/software-download/windows11

O dată ajunşi pe pagina oficială de descărcare, sub ” Crearea suportului de instalare Windows 11 ” apăsăm un simplu click pe butonul ” Descarcă acum “.

2. Crearea Stickului

După ce am descărcat aplicaţia Media Creation Tool tot ce trebuie să facem este să o pornim şi să acceptăm condiţiile de utilizare, iar la următorul pas debifăm opţiunea ” Use the recommended options for this PC “.

Pasul următor este să introducem un stick cu memorie de cel puţin 8 GB şi să bifăm modalitatea de instalare pe ” USB flash drive ” şi să apăsăm butonul next pentru a merge mai departe.

O dată facute toate aceste lucruri trebuie doar aşteptat ca aplicaşia să îşi facă treaba pentru a descărca şi crea automat Stick-ul Bootabil cu Windows 11.

Share this post