ITBit/ Windows

Cum faci un stick USB bootabil cu Windows 11

De când cei de la Microsoft au anunţat noul sistem de operare Windows gândurile s-au dus doar la întrebarea cum să instalăm şi noi cel mai nou sistem de operare, aşa că trecem la treabă descărcând o mică aplicaţie pe care Microsoft a lansato pentru a crea stick USB bootabil cu Windows 11.

1. Descarcarea

Primul lucru pe care trebuie să îl facem este să descărcăm aplicaţia Media Creation Tool pe care o putem obţine apăsând un simplu click pe butonul de mai jos, sau accesând link-ul postat puţin mai jos.

O altă modalitate de a descărca aplicaţia Media Creation Tool este direct de pe pagina oficială Microsoft, apăsând un simplu click pe următorul link: https://www.microsoft.com/ro-ro/software-download/windows11

O dată ajunşi pe pagina oficială de descărcare, sub ” Crearea suportului de instalare Windows 11 ” apăsăm un simplu click pe butonul ” Descarcă acum “.

2. Crearea Stickului

După ce am descărcat aplicaţia Media Creation Tool tot ce trebuie să facem este să o pornim şi să acceptăm condiţiile de utilizare, iar la următorul pas debifăm opţiunea ” Use the recommended options for this PC “.

Pasul următor este să introducem un stick cu memorie de cel puţin 8 GB şi să bifăm modalitatea de instalare pe ” USB flash drive ” şi să apăsăm butonul next pentru a merge mai departe.

O dată facute toate aceste lucruri trebuie doar aşteptat ca aplicaşia să îşi facă treaba pentru a descărca şi crea automat Stick-ul Bootabil cu Windows 11.

Share this Post