iTBit

Totul despre IT

Software

VLC Player pentru Windows 8 Metro

VLC Player pentru Windows 8 Metro

După mult timp în care am așteptat un media player decent pentru interfața Metro de la Windows 8 cei de la VideoLAN au lansat varianta pentru Metro / Modern UI a celui mai cunoscut media player VLC.

Din pacate pentru moment aplicația nu este disponibilă pentru cei cu procesoare ARM care folosesc Windows RT dar în scurt timp sperăm să fie lansată și varianta pentru această variantă a sistemului de operare Windows.

Interfața playerului VLC este una simplistă și poate fi folosită și înțeleasă de toate persoanele, după cum ne-am obișnuit din alte sisteme de operare unde aplicația a fost disponibilă cu mult timp înainte.
Posibilitatea de a reda toate formatele audio și video dar și suportul de redare a subtitrărilor îl face principala atracție pentru toate dispozitivele atât mobile cât ți calculatoare.

VLC Player poate fi descarcat gratuit din Windows Store, pentru a fi redirectionat catre pagina de descarcare din Windows Store apasati un simplu click pe link-ul urmator: Download VLC Player pentru Windows 8

Din păcate proiectul VLC Player pentru Windows 8 Metro a fost anulat dar în continuare se poate folosii VLC-ul clasic pentru a viziona filmele sau videoclipurile noastre favorite, pentru mai multe detalii apăsați un simplu click pe butonul de mai jos.

Share this post