iTBit

Totul despre IT

Software

Dezactiveaza Modern UI / Metro in Windows 8

Dezactivează Modern UI / Metro în Windows 8

Sunt sigur că mulți oameni vor să instaleze și să testeze noul sistem de operare de la Microsoft dar sunt speriați de ciudatul ecran de start care a fost creat să înlocuiască clasicul buton de start.

Există mai multe metode care oferă posibiliatea saltului direct pe desktop când pornim calculatorul fără să mai trebuiască să vedem interfața Metro, una dintre ele este instalarea unui micut program care face acest pas peste noi.

Acest program se numește Classic Shell, pe lângă posibilitatea deschiderii Windows direct pe desktop, el instalează și butonul clasic de start pe care toți îl îndrăgim încă de când am folosit primadată calculatorul.

Puteți descărca programul Classic Shell gratuit de pe site-ul producătorului, accesând următorul link o să fiți redirecționați pe site-ul producătorului: Download Classic Shell

1. După instalare apăsași click dreapta pe noul meniu de start și apăsați pe ” Settings “.
2. Apăsați un click pe butonul ” All Settings ” și dupa aceea puțin mai sus apăsați un click pe butonul ” Windows 8 Settings “.
3. După ce ați ajuns acolo bifați ” Skip Metro screen “, după aceea la Disable active corners bifați și opțiunea ” All ” să nu mai apară meniul din dreapta care de obicei vă încurcă când duceți mouse-ul în partea dreaptă a ecranului.

Share this post