iTBit/ Software

Dezactiveaza Modern UI / Metro in Windows 8

Sunt sigur ca multi oameni vor sa instaleze si sa testeze noul sistem de operare de la Microsoft dar sunt speriati de ciudatul ecran de start care a fost creat sa inlocuiasca clasicul buton de start.

Exista mai multe metode care ofera posibiliatea saltului direct pe desktop cand pornim calculatorul fara sa mai trebuiasca sa vedem interfata Metro, una dintre ele este instalarea unui micut program care face acest pas peste noi.

Acest program se numeste Classic Shell, pe langa posibilitatea deschiderii Windows direct pe desktop el instaleaza si butonul clasic de start pe care toti il indragim inca de cand am folosit primadata calculatorul.

Puteti descarca programul Classic Shell gratuit de pe site-ul producatorului, accesand urmatorul link o sa fiti redirectionati pe site-ul producatorului: Download Classic Shell

Classic Shell

1. Dupa instalare apasati click dreapta pe noul meniu de start si apasati pe ” Settings “.
2. Apasati un click pe butonul ” All Settings ” si dupaaceea putin mai sus apasati un click pe butonul ” Windows 8 Settings “.
3. Dupa ce ati ajuns acolo bifati ” Skip Metro screen “, dupa aceea la Disable active corners bifati si optiunea ” All ” sa nu mai apara meniul din dreapta care de obicei va incurca cand duceti mouse-ul in partea dreapta a ecranului.

Share this Post