iTBit

Totul despre IT

AndroidSoftware

Gaseste melodia de la radio cu Shazam

Găsește melodia de la radio cu Shazam

Sunt unele momente când ești în mașină ascultând radio sau la cumpărături în magazin și pe fundal auzi o melodie care îți stărnește interesul dar nu știi cum se numeste și începi să te gândești oare cum să o găsești.

Pentru acele momente iți prezint aplicația Shazam care poate fi a treia ureche virtuală pentru tine, având nevoie doar de câteva secunde să arate melodia care rulează în fundal fără nici o ezitare.

Dar aplicatia nu se rezuma doar la gasirea melodiei, ea ofera informatii despre melodie, arata videoclipul pe care il vei putea mai tarziu sa il imparti cu prietenii dar si versurile in timp real.

Shazam este o aplicație gratuită și oferă posibilitatea să găsești melodiile auzite pe majoritatea dispozitivelor ce rulează unul dintre sistemele de operare Android, iOS sau Windows.

Pentru descărcări și mai multe informații despre aplicație poți accesa site-ul oficial apăsând un simplu click pe urmatorul link: shazam.com

Dacă folosești sistemul de operare Android și vrei să descarci rapid și ușor aplicația apasă un simplu click pe butonul de mai jos și vei fi redirecționat către pagina din Google Play pentru instalare.

Pentru iPhone apasa un simplu pe urmatorul buton.

Share this post