iTBit

Totul despre IT

AndroidInternet

Monitorul preturilor – Verifica pretul la combustibil pe internet

Monitorul preţurilor – Verifică pe internet preţul la combustibil

Monitorul preţurilor este platforma online lansată de Consiliul Concurenţei care permite utilizatorilor să verifice preţul la diferite sortimente de produse în magazine sau staţiile de carburanţi pe care vor sa le viziteze.

Fie că vrem să utilizăm aplicaţia de pe telefoanele mobile sau vrem să aflăm preţul de pe un laptop sau PC, aflatul preţului online este foarte simplu.

Pentru aflarea preţului de pe pagina web fără să fie instalată o aplicaţie sau pentru a utiliza de pe un laptop sau PC trebuie doar să apăsăm un simplu click pe butonul de mai jos.

În cazul aplicaţiei pe telefon trebuie să descărcăm din magazinul de aplicaţii pe care îl avem pentru telefonul nostru, în cazul Apple vom descărca din AppStore şi în cazul unui telefon care rulează Android vom descărca din magazinul Google Play.

O dată ce accesăm pagina web sau utilizăm aplicaţia, recomandarea este să acceptăm să ne afle locaţia pentru a naviga mai uşor către staţiile din apropiere, după care selectăm dintre Produse alimentare şi Carburanţi auto.

După ce am selectat ” Carburanti auto ” ne va întreba la ce tip de combustibil dorim să aflăm preţul, în cazul acesta eu voi selecta ” Motorină standard “, după care voi lăsa locaţia pe ” Poziţia curentă “, măresc raza de km la 5 şi apăs pe butonul de jos ” Filtrează “. Acuma avem harta cu locaţiile în faţa noastră şi apăsăm pe staţiile de combustibil de la care dorim să aflăm preţul.

Share this post