iTBit

Totul despre IT

Windows

Cum se dezactiveaza stingerea ecranului in Windows 11

Cum se dezactivează stingerea ecranului în Windows 11

Dezactivarea opririi ecranului pentru PC-ul sau Laptopul nostru care rulează pe sistemul de operare Windows 11 este o operaţiune foarte simplă, această operaţiune ţine de setările sistemului, aşadar trebuie să intrăm în setări apăsând un simplu click pe butonul ” Start ” din colţul stânga-jos al ecranului şi să cautăm iconiţa care se numeşte Settings sau pur şi simplu tastăm cuvantul ” Settings “.

Ajunşi în setările de sistem ne uităm după meniul ” Power “, în care intrăm şi vom găsii meniul ” Screen and sleep ” pe care vom apăsa un simplu click pentru a ne prezenta setările pentru închiderea ecranului şi intrarea în modul de somn a PC-ului.

În prima opţiune setăm la cât timp să se stingă ecranul daca PC-ul nu e folosit, desigur dacă vrem să nu se mai oprească apăsăm pe butonul unde sunt trecute minutele şi setăm pe ” Never “, în acest mod nu se mai stinge niciodată ecranul.

La a doua setare schimbăm setarea când se pune la “somn” PC-ul, adică intră în starea de hibernare şi acolo dacă vrem să nu se mai oprească setăm tot ” Never “.

Share this post