iTBit

Totul despre IT

AndroidJocuri

Jocuri cu Zombie de jucat pe telefon in 2022

Jocuri cu Zombie de jucat pe telefon în 2022

Gândul de o apocalipsă zombie ne duce la idei de filme dar şi de jocuri de care ne folosim pentru a ne imbogăţii imaginaţia dar şi pentru a ne antrena mental pentru un scenariu apocaliptic.

Cei mai antrenaţi oameni în cazul unei apocalipse zombie vor fi jucatorii aşa că haideţi sî vedem ce jocuri interesante sunt cu zombie.

 

1. Into the Dead 2

În jocul Into the Dead 2 jucăm rolul unui om care trebuie să supravieţuiescă pentru a îşi salva familia, aşa că trebuie să găsim arme cât mai puternice pentru a trece prin mulţimea de nivele şi o serie de mai multe posibile sfârşituri.

Avem la dispoziţie două variante, unul pentru dispozitivele cu sistemul de operare Android iar a doua pentru sistemul de operare de la Apple, iOS, pentru a instala jocul trebuie doar să apăsăm butonul corespunzator de mai jos.

 

2. Last Day on Earth: Survival

Last Day on Earth: Survival este un joc MMO ]n care acţiunea se petrece într-un mediu post apocaliptic, în care singurul ţel este sî rămâi în viaţă cât mai mult timp. Pentru a supravieţui vom folosii orice obiect care ne pică în mână cum ar fi lopeţi, semne de circulaţie.

La fel şi la acest joc avem la dispoziţie două versiuni, una pentru sistemul de operare Android iar a doua pentru sistemul de operare de la Apple, trebuie doar să apăsăm pe unul dintre butoanele de mai jos care ne corespunde sistemului nostru.

 

Survival: Wasteland Zombie

Survival: Wasteland Zombie este tot un joc cu un scenariu post apocaliptic în care trebuie să supravieţuim atacurilor zombie unde oamenii obişnuiţi se transformă în zombie agresivi. Magia acestui joc este că trebuie să îţi faci propriile ustensile, arme, chiar şi casa.

Jocul are câte o variantă pentru fiecare sistem de operare, acesta poate fi Android sau cel de la Apple, iOS, apăsând butonul corespunzător de mai jos vom instala jocul pe dispozitivul nostru mobil.

 

Share this post