iTBit

Totul despre IT

Jocuri

Joc Mario pe telefon – Super Mario Run

Joc Mario pe telefon – Super Mario Run

Cei care am trăit în anii 2000 ne amintim cu plăcere de timpul când ne jucam Super Mario pe calculatoarele sălilor de jocuri sau la cluburile copiilor cum erau numite pe vremea aceea unde învățam despre creație și în pauză era voie să ne jucăm ceea ce vroiam pe calculatoarele de pe vremea aceea ți alegeam și jucăm Super Mario.

Dar acuma avem un nou joc interesant din seria Super Mario care să ne distreze pe dispozitivele mobile cum ar fi telefoane sau tablete, acesta este Super Mario Run care pare la fel de interesant cu grafica zilelor noastre în care tot ce trebuie să facem este să ne ferim de inamici și să evoluăm mai departe.

Mecanica jocului este simplă, Mario întotdeauna va merge automat în dreapta, va sării automat peste obiecte mici, chiar și peste inamici mici, pentru a sării peste obiecte mari sau gropi trebuie să apăsăm simplu cu degetul pe ecran, cât ținem mai mult degetul apăsat pe ecran cu atâta Mario va sării mai tare.

Pentru a ne juca Super Mario Run trebuie doar să intrăm în magazinul Play de pe telefoanele ce rulează Android sau în AppStore de la Apple pentru a descărca și instala Super Mario Run.

Se poate ajunge mai ușor la descărcarea jocului, apăsând un simplu click pe unul dintre butoanele de mai jos, care se potriveste sistemului de operare pe care îl folosim.

Share this post