iTBit

Totul despre IT

Android

Cei mai buni antivirusi pentru Android 2022

Cei mai buni antiviruşi pentru telefoanele mobile cu sistemul de operare Android.

Pentru că securitatea telefoanelor noastre este esenţială, o aplicaţie antivirus este cea mai bună soluţie pentru a combate riscul de a ne infecta telefonul cu viruşi, malware sau ransomware.

După cum ştim sistemul de operare Android este bazat pe kernelul Linux aşa că sistemele antivirus nu sunt foarte importante atât timp cât descărcăm aplicaţiile din magazinul de aplicaţii Google Play, dar amintim puţin mai jos situaţiile în care e mai mult decât recomandat să avem instalat un sistem de securitate.

* descărcând şi instalând aplicaţii de pe site-uri dubioase
* folosind un telefon cu sistemul de operare învechit care nu mai primeşte update-uri de securitate
* dacă folosim sistemul Android rootat
* primind fişiere şi aplicaţii de la prieteni

Puţin mai jos vă prezint cele mai populare alegeri când vine vorba de protecţia antivirus.

1. Avira Antivirus

Avira este un antivirus care are integrate multe funcţii de securitate cum ar fi să scaneze automat aplicaţiile şi update-urile lor pentru a detecta malware ascuns, blochează accesul fără autorizaţie la alte aplicaţii de pe telefon, afiţează aplicaţiile care colectează date de pe telefon, chiar şi un sistem de localizare a telefonului în caz de furt.

Avira Antivirus poate fi descărcat de pe Google Play Store apăsând un simplu click pe butonul de mai jos.

2. Kaspersky Mobile Antivirus

Avem la dispoziţie versiunea pentru securitatea mobilă a celebrului antivirus de la Kaspersky Lab, acest antivirus este o alegere foarte bună pentru protecţia împotriva ransomware, malware, phishing, spyware folosind un sistem de scanare în background foarte bine pus la punct care protejează telefonul împotriva pericolelor externe. Mai mult el vine echipat şi cu un sistem foarte bun pentru a bloca telefonul în caz de furt.

Pentru a descărca Kaspersky Mobile Antivirus de pe Play Store apasă un simplu click pe butonul de mai jos.

3. Bitdefender Antivirus

Bitdefender Antivirus este varianta pentru telefoanele mobile a celebrului antivirus Bitdefender, aceasta este o solutie inteligentă de antivirus care foloseste tehnologie de scanere în cloud pentru a oferii o protectie bună împotriva celor mai noi ameninţări venite de pe internet sau din alte aplicaţii.

Pentru a descărca Bitdefender Antivirus doar trebuie să apăsăm un simplu click pe butonul de mai jos.

Share this post