iTBit/ Android

avast! Mobile Security – Antivirus pentru Android

In ultima vreme au aparut tot felul de amenintari pentru telefoanele mobile de ultima generatie cum ar fi virusii, programele daunatoare si furtul, pentru a fi protejat impotriva acestor riscuri a fost creata versiunea dedicata telefoanelor mobile a celebrului antivirus Avast.

avast! Free Mobile Security este o aplicatie gratuita pentru sistemul de operare Android care scaneaza toate aplicatiile instalate pe telefon impotriva virusilor, ofera posibilitatea de a bloca apeluri si SMS/uri primite de la anumite numere de telefon, in plus ofera protectie firewall pentru a putea opri conexiunea la internet a aplicatiilor si un manager de aplicatii prin intermediul caruia vedeti fiecare aplicatie cate resurse consuma.

Avast Mobile Security

O functie foarte interesanta oferita de Avast Mobile Security este ” avast! Anti-Theft ” care va avertizeaza pe un numar de telefon secundar ca telefonul a fost furat daca hotul adauga o cartela SIM care nu se afla pe lista alba si va ofera locatia telefonului.

Aceasta aplicatie poate fi descarcata gratuit de pe Google Play, pentru a accesa pagina oficiala de download apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download Avast! Mobile Security

Share this Post