iTBit

Totul despre IT

Android

Avast! Mobile Security – Antivirus pentru Android

avast! Mobile Security – Antivirus pentru Android

În ultima vreme au apărut tot felul de ameninţări pentru telefoanele mobile de ultimă generaţie cum ar fi virusii, programele daunătoare şi furtul, pentru a fi protejat împotriva acestor riscuri a fost creată versiunea dedicată telefoanelor mobile a celebrului antivirus Avast.

avast! Free Mobile Security este o aplicaţie gratuită pentru sistemul de operare Android care scanează toate aplicaţiile instalate pe telefon împotriva viruşilor, oferă posibilitatea de a bloca apeluri şi SMS-uri primite de la anumite numere de telefon, în plus oferă protecţie firewall pentru a putea opri conexiunea la internet a aplicaţiilor şi un manager de aplicaţii prin intermediul căruia vedeti fiecare aplicaţie câte resurse consumă.

O funcţie foarte interesantă oferită de Avast Mobile Security este ” avast! Anti-Theft ” care vă avertizează pe un numar de telefon secundar că telefonul a fost furat dacă hoţul adaugă o cartelă SIM care nu se afla pe lista albă şi vă oferă locaţia telefonului.

Această aplicaţie poate fi descărcată gratuit de pe Google Play, pentru a accesa pagina oficiala de download apăsaţi un simplu click pe butonul de mai jos.

Share this post