iTBit

Totul despre IT

AndroidInternet

Monitorul Preturilor – Verifica pretul alimentelor pe internet

Monitorul Preturilor – Verifică preţul alimentelor pe internet

Monitorul preţurilor este platforma online lansată de Consiliul Concurenţei care le oferă posibilitatea oamenilor să verifice preţurile la diferite sortimente de produse care se află pe rafturile magazinelor dar şi a carburanţilor din staţiile de alimentare.

Pentru aflarea preţurilor avem la dispoziţie doua variante, putem utiliza site-ul web pus la dispoziţie sau să utilizăm aplicaţia pentru telefonul mobil, în acest caz trebuie să instalăm aplicaţia din magazinul telefonului, în cazul în care avem Apple vom descărca aplcaţia din AppStore şi în cazul unui telefon care rulează Android vom descărca din magazinul Google Play.

Dar în cazul oricărei variante cel mai simplu pentru a accesa sau pentru a instala este să apăsăm un simplu click pe butonul de mai jos.

O dată ce deschidem Monitorul Preturilor fie online, fie pe aplicaţie vom fi întâmpinaţi de cele doua categorii care sunt ” Produse alimentare ” şi ” Carburanţi auto “, vom alege unul dintre ele, care ne interesează să aflăm preţurile şi mergem mai departe.

De exemplu dacă dorim să aflăm preţul uleiului la unul dintre magazinele din apropiere, apăsăm un simplu click pe ” Produse alimentare ” iar acolo selectăm ” Alimente de bază ” şi apăsăm un simplu click pe ” Ulei ” după care selectăm marca dorită la care vrem să aflăm preţul.

Share this post