iTBit

Totul despre IT

InternetJocuri

Cum cream puzzle online

Cum creăm puzzle online

Haideţi să adăugăm puţină magie când vrem să ne relaxăm utilizând PC-ul ţi vrem să jucăm puzzle, cea mai uşoară modalitate e să ne jucăm acest joc direct pe internet, dar haideţi să îl facem într-un mod magic cu propriile poze, acest lucru e foarte simplu de făcut dacă utilizăm un serviciu online care ne oferă posibilitatea de a juca pe internet propriile modele de puzzle.

Site-ul pe care îl prezint se numeşte im-a-puzzle.com, care ne oferă posibilitatea de a crea propriile modele de puzzle cu diferite dificultati pentru a face mai interesant jocul.

Primul lucru care trebuie să facem pentru a începe jocul este să accesăm site-ul online apăsând un simplu click pe butonul de mai jos.

O dată ajunşi pe site ne va primii o interfaţă simplă şi uşor de utilizat iar pentru a începe să ne jucăm cu propriile poze trebuie să accesăm opţiunea ” Make Your Own Puzzle “.

O dată apăsat butonul ” Make Your Own Puzzle ” vom fi trimişi pe o pagină unde trebuie să alegem de pe PC poza dorită pentru a fi transformată în puzzle.

După ce am selectat poza dorită vom putea selecta nivelul de dificultate şi modelul de puzzle dorit şi pentru a începe jocul trebuie doar să apăsăm pe butonul ” Play this puzzle “.

Pentru a salva puzzle-ul ca imagine pentru a fi printată şi transformată într-un puzzle fizic trebuie doar să finalizaţi jocul virtual, toate piesele să fie puse în locul potrivit şi se apasă ” Click dreapta ” pe imagine şi apăsăm pe butonul de salvare.

Share this post