iTBit

Totul despre IT

Jocuri

Joaca puzzle online

Joacă puzzle online

Amatorii de puzzle vor avea o bucurie imensă ştiind că pot juca puzzle-uri creative şi interesante din spatele ecranului, fără a fi nevoiţi să iasă din casă să cumpere jocurile.

Aceste jocuri fiind pe internet nu trebuie să instalăm absolut nici un fel de software, acest lucru venind în ajutorul persoanelor care au mai putine cunoştiinţe informatice, apăsând doar câteva click-uri simple trecem direct la acţiune şi ne distrăm în acelasi timp când ne mărim capacitatea de atenţie.

Pentru a jucat puzzle online trebuie doar să alegem unul dintre site-urile de mai jos.

1. jigsawexplorer.com

Jigsawexplorer este un site dedicat exclusiv jocurilor de puzzle, unde vor fi adăugate în fiecare zi noi imagini pentru a diversifica experienţa jocului. Pentru a juca tot ce trebuie să facem este să selectăm de doua ori poza pe care dorim să o facem în bucăţele. Pentru a incepe jocul de puzzle de pe jigsawexplorer apăsaţi un simplu click pe butonul de mai jos.

2. epuzzle.info

Epuzzle oferă un set de puzzle inedit, jocurile fiind compuse din pătrăţele care trebuie să le selectăm bloc cu bloc şi să le ducem în locul unde trebuie, el oferă o mulţime de poze care ne atrag privirea şi ne atrage să rezolvăm cât mai repede fiecare puzzle.

Pentru a juca unul dintre puzzle-urile interesante de pe epuzzle.info apăsaţi un simplu click pe butonul de mai jos.

Share this post