iTBit

Totul despre IT

Android

CCleaner Android – Curata telefonul mobil

CCleaner pentru Android

O dată cu trecerea timpului și instalarea a zeci de aplicații telefoanele mobile încep să își piardă din viteză dar cu ajutorul aplicației CCleaner putem învia telefonul și îi dăm viteza de reacție pe care o avea cu ceva timp în urmă.

CCleaner șterge fișierele rămase în urma aplicațiilor dezinstalate, șterge istoricul navigării pe internet, curăță jurnalul de apeluri, optimizarea și curățarea sistemului telefonului este foarte simplă și necesită doar o atingere a butonului de start.

Principalele facilități pe care le oferă această aplicație sunt:

– eliberează spațiu pe dispozitiv prin ștergerea fișierelor cache, ștergerea istoricului navigării pe internet, a log-urilor, SMS-urilor și apelurilor
– dezinstalează multiple aplicații în același moment
– monitorizează sistemul pentru ca totul să fie în ordine
– monitorizează procesorul și memoria RAM utilizată

Aplicația CCleaner este oferită gratuit de către producător fără restricții dar cu unele mici reclame, acestea nu funt enervante ca în multe alte cazuri, doar ajută la îmbunătățirea serviciilor oferite gratuit.

CCleaner poate fi descărcat din magazinul Google Play dar și de pe pagina Google Play, pentru a fi redirecționați pe pagina de download apăsați un simplu click pe butonul de mai jos.

Pagina oficială a producatorului unde puteți găsii aplicația pentru windows dar și soluții pentru companii este: CCleaner.com

Share this post