iTBit

Totul despre IT

Software

Ccleaner – Curata sistemul de operare

Ccleaner – Curata sistemul de operare

Dupa mult timp de folosire observam ca sistemul nostru de operare incepe sa miste greioi si sa raspunda la comenzi tot mai lent, acest lucru se intampla dupa folosirea indelungata de software-urilor care lasa urme in spate dar si prin instalarea si dezinstalarea multor software care incarca registrii cauzand slaba performanta a calculatorului.

O solutie foarte buna pentru curatarea fisierelor ramase in urma instalarii a tot felul de programe este Ccleaner, un program gratuit si usor de folosit care curata sistemul de fisierele ramase, curata si defragmenteaza registrii. Pe langa acestea curata si fisierele temporare ale browserelor, acele fisiere care sunt stocate temporar pe calculator pentru a rula mai repede website-urile pe care le-am accesat in trecut dar in timp fisierele temporare devin tot mai multe si ingreuneaza sistemul.

Dupa eliminarea fisierelor temporare dar si a registrilor care au ramas in urma programelor vom observa ca sistemul de operare lucreaza mai fluent fara erori, sacadari sau blocari.

Pentru a descarca programul Ccleaner pentru sistemul de operare Windows trebuie apasat doar un simplu click pe link-ul de mai jos pentru a fi redirectionat pe site-ul oficial de download a programului.

Download Ccleaner

Share this post