iTBit/ Software

SlimCleaner – Program care curata sistemul

In timp sistemul de operare se umple de fisiere inutile care pot fi fisiere temporare care raman pe Hard Disk sau fisiere ramase in urma dezinstalarii anumitor programe de care nu mai aveam nevoie, pentru a scapa de aceste fisiere si a optimiza sistemul de operare trebuie sa folositi un program special, asa ca va prezind un mic program gratuit care va scapa de fisierele inutile si optimizeaza sistemul de operare.

Programul de care va vorbesc se numeste SlimCleaner, acesta contine mai multe utilitare care va scapa de fisierele inutile si poate optimiza sistemul in asa fel incat va puteti bucurati de performante mai bune.

SlimCleaner

Alte avantaje pe care utilizarea acestui program sunt posibilitatea de a defragmenta Hard Disk-ul si gasirea fisierelor duplicate care se afla pe sistemul nostru.

Pentru ca programul SlimCleaner este oferit gratuit il puteti descarca foarte usor de pe pagina oficiala, pentru a accesa pagina oficiala a programului apasati sun simplu click pe urmatorul link: Download SlimCleaner

Share this Post