iTBit

Totul despre IT

Software

SlimCleaner – Program care curata sistemul

SlimCleaner – Program care curăţă sistemul

In timp sistemul de operare se umple de fişiere inutile care pot fi fişiere temporare care rămân pe Hard Disk sau fişiere rămase în urma dezinstalării anumitor programe de care nu mai aveam nevoie, pentru a scăpa de aceste fişiere şi a optimiza sistemul de operare trebuie să folosiţi un program special, aşa că vă prezind un mic program gratuit care vă scapă de fişierele inutile şi optimizează sistemul de operare.

Programul de care vă vorbesc se numeşte SlimCleaner, acesta conţine mai multe utilitare care vp scapp de fişierele inutile şi poate optimiza sistemul în aşa fel încât vă puteţi bucura de performanţe mai bune.

SlimCleaner

Alte avantaje pe care utilizarea acestui program sunt posibilitatea de a defragmenta Hard Disk-ul şi găsirea fişierelor duplicate care se află pe sistemul nostru.

Din pacate programul SlimCleaner nu este unul gratuit, dar ne este oferita o versiune de test pentru 7 zile, putem descarca foarte usor aceasta varianta de pe pagina oficiala, pentru a accesa pagina oficiala a programului apasati un simplu click pe butonul de mai jos.

Share this post