iTBit

Totul despre IT

Software

Asculta muzica gratis cu Spotify

Ascultă muzică gratis cu Spotify

După cum spune titlul Spotify este o aplicaţie pe care putem asculta muzică, dar haideţi să vedem ce e defapt în detaliu această aplicaţie.

Spotify este o aplicaţie multi-platformă care ne oferă muzică gratuit, aceasta rulând pe o multitudine de dispozitive, începând de la telefoanele care rulează Android, iPhone, desigur şi pe tablete, PlayStation, XBoX, TV-uri smart, chiar şi în browserul PC-ului.

Muzica pe care o vom asculta va fi personalizată o dată ce aplicaţia începe să învete stilurile de muzica preferată ea ne va difuza în continuare melodii care se îmbină perfect cu muzica ascultată anterior aşa ca distractia va fi continuă şi nu ne vom sătura din ascultat muzica.

Tot ce trebuie să facem este să descărcăm aplicaţia specifică dispozitivului pe care îl folosim, facem un cont sau ne logăm folosind contul de Facebook şi distractia începe.

Folosind un calculator sau un laptop avem posibilitatea de a asculta muzica noastră preferată pe Spotify din browser fără să trebuiască să instalăm vreo aplicatie, aceasta o putem accesa apăsând un simplu click pe butonul de mai jos.

Avem puse la dispoziţie cate o versiune pentru fiecare sistem de operare în parte, pentru a începe descărcarea şi instalarea pentru fiecare sistem de operare în parte, alegeţi unul dintre urmatoarele link-uri de mai jos.

1. Aplicaţia dedicată pentru Windows: Download Spotify pentru Windows

2. Aplicaţia dedicată pentru Android: Download Spotify pentru Android

3. Aplicaţia dedicată pentru iPhone: Download Spotify pentru iPhone

Share this post