iTBit

Totul despre IT

Android

Gmail Go – Aplicatie de mail economa

Gmail Go – Aplicație de mail economă

Invazia de telefoane ieftine cu procesoare mai slăbuțe și memorie RAM mică au împins pe Google să lanseze aplicații speciale pentru acest tip de dispozitive fie că vorbim despre telefoane mobile smart sau că ne referim la tablete care încă stau prost cu memoria RAM și memoria de stocare.

Așa că am primit varianta micuță a aplicației Gmail, care ne va ajuta să salvăm spațiu pe dispozitivul nostru, date de internet dar și procesorul va lucra mai relaxat, per total totul sună foarte bine și ne ajută în cazul în care avem un telefon mai slab sau dorim să economisim resursele dispozitivului.

Cu aplicația Gmail Go totul va fi mai simplu și activitățile normale din aplicația de mail vor fi simplificate, nu vom simții mari diferențe între versiuni, cel mai repede ne va sării în ochi designe-ul mai simplist al aplicației.

Pentru a descărca și instala aplicația Gmail Go tot ce trebuie să facem este să deschidem Google Play Store și să cautăm aplicația sau să apăsăm un simplu click pe butonul de mai jos pentru a fi redirecționat automat.

Share this post