iTBit

Totul despre IT

Tehnologie

Mouse gaming Cyborg – MadCatz RAT 7

Mouse gaming Cyborg – MadCatz RAT 7

Pentru pasionaţii de jocuri care vor să iasă în evidenţă cu accesoriile pe care le detin dar şi cu echipamentele speciale dedicate în special jocurilor a fost creat mouse-ul MadCatz RAT 7 de la Cyborg, acesta ieşind în evidentă în special cu designe-ul unic care ne duce cu gândul la nave spaţiale şi tehnologie evoluată.

Cyborg – MadCatz RAT 7 are multe caracteristici unice care nu le puteţi găsi la alte produse dedicate gamingului, prima funcţie unică este reglajul lungimii mouse-ului pentru diferite mărimi de pălmi.

Suportul ajustabil pentru degetul mare oferă posibilitatea de al poziţiona mai în exterior sau poate fi dat mai in fată şi în spate dar şi trei suporturi diferite care se pot schimba pentru degetul mic în funcţie de nevoia utilizatorului.

Greutatea mouse-ului poate fi modificată cu 5 module a câte 6 grame fiecare în funcţie de necesitate pentru viteza sau control in jocuri.

Rezoluţia maximă la care functionează este de 6400 dpi, care poate fi schimbată prin programul care vine instalat o data cu mouse-ul

Share this post