iTBit/ Tehnologie

Mouse gaming Cyborg – MadCatz RAT 7

Pentru pasionatii de jocuri care vor sa iasa in evidenta cu accesoriile pe care le detin dar si cu echipamentele speciale dedicate in special jocurilor a fost creat mouse-ul MadCatz RAT 7 de la Cyborg, acesta iesind in evidenta in special cu designe-ul unic care ne duce cu gandul la nave spatiale si tehnologie evoluata.

Cyborg MadCatz RAT 7

Cyborg – MadCatz RAT 7 are multe caracteristici unice care nu le puteti gasi la alte produse dedicate gamingului, prima functie unica este reglajul lungimii mouse-ului pentru diferite marimi de palmi.

Suportul ajustabil pentru degetul mare ofera posibilitatea de al pozitiona mai in exterior sau poate fi dat mai in fata si in spate dar si trei suporturi diferite care se pot schimba pentru degetul mic in functie de nevoia utilizatorului.

Greutatea mouse-ului poate fi modificata cu 5 module a cate 6 grame fiecare in functie de necesitate pentru viteza sau control in jocuri.

Rezolutia maxima la care functioneaza este de 6400 dpi, care poate fi schimbata prin programul care vine instalat o data cu mouse-ul

Share this Post