iTBit

Totul despre IT

Telefoane Mobile

Nokia Lumia 530

Nokia Lumia 530

Lumia 530 este un telefon foarte accesibil oricarui buzunar, el a intrat pe piata cu un scop precis in stimularea si atragerea publicului asupra sistemului de operare Windows Phone 8, Lumia 530 este cel mai ieftin model din seria Lumia intrand in categoria telefoanelor accesibile oricarui buzunar.

El este succesorul bine cunoscutului telefon mobil si primul din aceasta serie Nokia Lumia 520, dar probabil si ultimul care va purta marca Nokia al carui nou nume va fi celui a companiei mama Microsoft.

Avand un ecran doar de 4” cu rezolutia de 480×854 pixeri il pune in categoria telefoanelor mici care sunt destinate doar anumitor tipuri de oameni carora nu le place ca telefonul sa fie exagerat de mare, un mare plus este designe-ul unic, telefonul poate fi tinut foarte usor in mana si ofera o sanzatie placuta la atingere datorita policarbonatului din care este fabricata carcasa.

Lumia 530

Puterea de procesare nu este una foarte mare dar este indeajuns pentru a rula aproape toate aplicatiile care sunt la moda in momentul actual, sub capota avand un procesor Snapdragon 200 quad-core cu viteza de 1200 Mhz pe langa asta este echipat cu 512 RAM suficient pentru a rula fara probleme jocurile dorite.

Spatiul de stocare este de doar 4 GB dar in realitate putem folosii pana la maxim 2 GB dar avem optiunea sa adaugam un card de memorie care poate avea capacitatea maxima de 128 GB.

Share this post