iTBit

Totul despre IT

Internet

Opreste redarea automata a videoclipurilor pe Facebook

Opreste redarea automata a videoclipurilor pe Facebook

Reteaua de socializare Facebook a inceput sa evolueze tot mai mult adaugand servicii tot mai complexe pentru a ne atrage atentia si in acelasi timp pentru a petrece cat mai mult timp in compania “prietenilor” virtuali si a noutatilor pe care le vedem, fie prin intermediul pozelor sau a videoclipurilor.

Dar o data cu aceasta evolutie au adagaut si redarea automata a videoclipurilor cand ajungem in dreptul lor, acest lucru poate fi de multe ori deranjant sau pur si simplu vrem sa vizionam doar ce ne intereseaza.

Din fericire putem sa dezactivam aceasta redare automata a videoclipurilor intr-un mod foarte simplu.
Primul pas pe care trebuie sa il facem este sa intram pe site-ul Facebook si acolo sus in coltul din dreapta cautam setarile.

O data ajunsi in setari cautam in meniul din partea stanga butonul ” Clipuri video “, iar acolo in dreptul optiunii ” Pornire automată video ” setam ” Dezactivata “.

In acest fel am scapat de redarea automadata a videoclipurilor pe Facebook, dar daca vrem sa scapam si din aplicatia mobila Facebook gasim mici instructiuni accesand urmatorul link: Opreste redarea automata a videoclipurilor in aplicatia Facebook

Share this post