iTBit/ Tablete

Tableta E-BODA Supreme XL 400 QC

Intr-o lume in care companiile se bat pentru suprematie in randul gadgeturilor trebuie sa oferi calitate si performanta la pret rezonabil pentru a putea supravietui acestei batalii, un bun exemple este companie romaneasca E-BODA care incearca sa imbine calitatea si performanta in asa fel incat produsele lor sa fie accesibile oricarui buzunar.

E-BODA Supreme XL 400 QC

Pentru a se lupta cu marii competitori au lansat tableta E-BODA Supreme XL 400 QC care se poate mandrii cu statutul de prima tableta romaneasca care dispune de procesor quad core, mai exact utilizeaza procesorul Cortex A9 Quad Core cu viteza de 1.2 GHz.

Memoria RAM pe care o ofera este de 1 GB, probabil ca nu este la inaltimea procesorului dar este de ajuns pentru a putea rula orice aplicatie si joc dorit.
Spatiul de stocare este unul foarte generos, fiind de 16 GB pe care puteti salva nenumarate aplicatii, jocuri, muzica si chiar videoclipuri.
Pentru a beneficia de mai mult spatiu se poate adauga card Micro SD de capacitate maxima de 32 GB.

Dimensiunea acestei tablete este de 10.1 inch sau mai bine spus 25.65 cm, oferind un ecran Full HD care duce rezolutia de 1280 x 800 pixeli.
Conectarea la internet poate fi facuta prin intermediul conexiunii Wi-Fi sau prin stick USB 3G .

Sa nu uitam de sistemul de operare, acesta este celebrul Android 4.0 pentru care putem gasii nenumarate aplicatii si jocuri prin intermediul aplicatiei Google Play .

Share this Post