iTBit

Totul despre IT

Tablete

Tableta E-BODA Supreme XL 400 QC

Tableta E-BODA Supreme XL 400 QC

Într-o lume în care companiile se bat pentru supremaţie în rândul gadgeturilor trebuie să oferi calitate şi performanţă la preţ rezonabil pentru a putea supravieţui acestei bătălii, un bun exemplu este companie romanească E-BODA care încearcă să imbine calitatea şi performanţa în aşa fel încât produsele lor să fie accesibile oricărui buzunar.

Pentru a se lupta cu marii competitori au lansat tableta E-BODA Supreme XL 400 QC care se poate mândrii cu statutul de prima tabletă românească care dispune de procesor quad core, mai exact utilizează procesorul Cortex A9 Quad Core cu viteza de 1.2 GHz.

Memoria RAM pe care o oferă este de 1 GB, probabil ca nu este la înălţimea procesorului dar este de ajuns pentru a putea rula orice aplicaţie şi joc dorit.

Spaţiul de stocare este unul foarte generos, fiind de 16 GB pe care puteţi salva nenumărate aplicaţii, jocuri, muzică şi chiar videoclipuri.
Pentru a beneficia de mai mult spaţiu se poate adăuga card Micro SD de capacitate maxima de 32 GB.

Dimensiunea acestei tablete este de 10.1 inch sau mai bine spus 25.65 cm, oferind un ecran Full HD care duce rezoluţia de 1280 x 800 pixeli.
Conectarea la internet poate fi făcută prin intermediul conexiunii Wi-Fi sau prin stick USB 3G .

Să nu uităm de sistemul de operare, acesta este celebrul Android 4.0 pentru care putem găsii nenumarate aplicaţii si jocuri prin intermediul aplicatiei Google Play .

Share this post