iTBit

Totul despre IT

Windows

Truc Windows 10 – Simplifica meniul de start

Truc Windows 10 – Simplifică meniul de start

În sistemul de operare Windows 10 am primit un nou meniu de start bogat în informații despre diferite aplicații, sugestii, istoric al navigării printre aplicații, iar acest lucru îl face de multe ori confuz de utilizat.

Așa că haideți să vedem cum simplificăm meniul de start din Windows 10 și cum ascundem lista de aplicații recente, lista cu aplicații recent adăugate și sugestiile de aplicații pe care sa le instalăm.

Pentru a dezactiva oricare dintre aceste sectiuni din Meniul de Start trebuie să intrăm în setările sistemului de operare de unde dezactivăm ceea ce ne interesează.

Pentru început apăsăm un simplu click pe butonul Start unde intrăm în Settings pe care îl găsim apăsând un simplu click pe rotița din stânga, în fereastra deschisă căutăm butonul Personalization după care în meniul din stânga găsim Start unde apăsăm un simplu click și ajungem la setările meniului Start.

O dată ajunși în meniul de setari al butonului Start dezactivăm ceea ce ne interesează, eu unul preferând un meniu de Start “curat” dezactivez: Show more tiles on Start, Show app list in Start menu, Show recently added apps, Show most used apps, Show suggestions occasionally in Start …. Sau mai pe scurt dezactivez toate opțiunile pentru un meniu de Start curat 🙂

Share this post