iTBit

Totul despre IT

Android

Ce ne aduce nou Android O

Ce ne aduce nou Android O

Nu mai avem mult pana vom avea in maini noua versiune de Android care cel mai probabil se va fi Android 8.0 sub numele de Android Oreo, sa nu sarim peste un dulce bine meritat care sa ruleze pe dispozitivele noastre mobile, Google ne-a prezentat pe scurt in conferite cele mai noi schimbari care ne vor ocupa ecranele in viitor.

O mare parte din schimbari vin in interfata care ne sare in fata la fiecare interactiune cu sistemul de operare, noul stil de design fiind numit Fluid Experiences care aduce simplitate in sistemul de operare pentru o mai buna adaptare la prima vedere.

Android O vine si cu o noua inovatie numita ” Vitals ” care ar trebui marii viteza de reactie a tot sistemului de operare, lansarea mai rapida a aplicatiilor, reactia mai rapida la comenzi, pe langa asta Google lupta pentru securitate, in principiu aplicatiile vor fi verificare la sange inainte de a fi publicate in Play Store.

Pe langa imbunatatirile de performanta si vizuale a fost adaugat celebrele buline pe care le vedeam pana acuma in anumite Launchere care ne avertizeaza ca aceea aplicatie are ceva de transmis, fie un mesaj, fie o notificare, vedem acest lucru mult mai rapid.

Share this post