iTBit

Totul despre IT

Telefoane Mobile

Cum se schimba browserul implicit pe iPhone

Cum se schimbă browserul implicit pe iPhone

Am ajuns și la momentul când cei de la Appla încep să fie mai maleabili la cerințele clienților și au ascultat în cele din urmă rugămințile de a avea libertatea de a alege ce browser să folosești ca implicit pe telefoanele și tabletele produse de companie.

Dar atenție, acest lucru este posibil doar pe versiunea iOS 14, dacă telefonul rulează pe un sistem de operare mai vechi tot ce trebuie să facem este să intrăm în Setări sau Configurări unde apăsăm un simplu tap pe meniul ” General ” și folosim opțiunea Actualizare software.

Bun, o dată ce ne-am asigurat că avem cea mai nouă versiune a sistemului de operare intrăm din nou în Setări unde coborâm în jos până găsim browserul dorit, acesta trebuie să fie instalat și să suporte noile funcții ale sistemului de operare.

Să ne imaginăm că am ajuns la browserul nostru, de data aceasta fiind Google Chrome, apăsăm un simplu tap pe el unde găsim opțiunea ” Aplicație browser implicită ” sau ” Default browser “, apăsând această opțiune alegem browserul implicit pe iPhone.

Share this post