iTBit

Totul despre IT

Telefoane Mobile

iPhone SE

iPhone SE

A trecut ceva vreme de cand cei Apple ne-au facut promisiuni sa ofere publicului un telefon accesibil dar si performant in acelasi timp, dupa crearea modelului iPhone 5C care nu oferea cele mai bune materiale de constructie fiind din plastic dar aveam la dispozitie utilizarea tehnologiei software de la Appple, dar acuma s-a ajuns sa avem un model nou in acest an care sa se ridice calitativ la cele mai noi modele.
Asa ca printre modelele de renume cu putere mare de procesare Apple a lansat modelul accesibil pentru buzunarele mai subtirele dar care isi doreau calitatea si performanta oferita de iPhone. Pentru aceste buzunare a fost creat iPhone SE.

Cand vine vorba pentru buzunare mai subtiri si mai mici ne putem referii si la marimea ecranului de 4″ care este o dimensiune perfecta pentru persoanele care nu au nevoie sau nu le place sa aiba o paleta de ping-pong in buzunar, dimensiunea mica a ecranului nu i-a oprit sa echipeze acest model cu ultima tehnologie, acesta avand o densitate de pixeli similara cu iPhone 6S la cei doar 4″ vine cu o rezolutie de 1136×640 ceea ce inseamna 326 pixeli per inch.

Sub bord gasim ultima tehnologie Apple in privinta la procesor, chip video si memorie RAM, avand un procesor A9 dual-core la 1.84 GHz, chipul video fiind PowerVR GT7600 pe care il putem gasii si pe fratele mai mare iPhone 6S, dar daca ne uitam la performante si dotari am putea spune ca iPhone SE este geamanul care nu a crescuit la fel de mult in inaltime.

Incet am ajuns si la camera de 12MP la care avem asteptari mari privind calitatea pozelor, Iphone-ul fiind foarte bine recunoscut dupa calitatea pozelor in special a selfi-urilor 🙂

Daca ne intrebam la ce pret il vom putea achizitiona in Romania inca stam in dubii dar pretul de pornire promis de cei de la Appple va fi de 399$ care la prima vedere putem spune ca e accesibil gandindu-ne la calitatea premium pe care o primim cand achizitionam un produs Apple.

Share this post