iTBit

Totul despre IT

Android

MSQRD – Aplicatia pentru selfie care adauga magie pozelor

MSQRD – Aplicatia pentru selfie care adauga magie pozelor

E timpul sa ne mai prostim cate putin cu selfiuri care sa surprinda prietenii asa ca vom vorbii despre o aplicatie mai speciala care face din simplele selfiuri banale unele magice prin aplicarea mastilor amuzante in direct creand o atmosfera placuta si amuzanta prietenilor.

MSQRD utilizeaza direct camera de selfie a telefonului si adauga mastile amuzante peste fata persoanei care se afla in fata camerei oferind posibilitatea de a face poze amuzante dar si de a crea videoclipuri de scurta durata care le putem urca pe retelele sociale pentru a amuza si prietenii.

MSQRD

Probabil ca ne vom gandii la prima vedere daca aceasta aplicatie este costisitoare datorita efectelor foarte avansate dar in spre surprinderea noastra aplicatia este complet gratuita si o putem folosii fara nici un fel de restrictie, mai mult ofera si un editor pentru a putea crea propriile masti.

MSQRD poate fi descarcat din iTunes si Magazinul Play prin simpla cautare sau accesand urmatoarele link-uri: PlayStore – MSQRD / iTunes – MSQRD

Site-ul oficial al producatorului pe care putem citii povestea acestei aplicatii este: http://msqrd.me/

Share this post