iTBit

Totul despre IT

Internet

Facebook Dating – Gaseste partenerul online

Facebook Dating – Gasește partenerul online

A venit și timpul companiei Facebook să intre pe piața datingului online, văzând că multe companii au avut succes imens pe piața ” cuplărilor ” se pare că și cea mai mare rețea de socializare vrea o bucată din aceasta lansând funcția specială numită Facebook Dating.

Totul este simplu dacă dorim să cautăm un partener, deschidem aplicația Facebook pe telefon, iar în meniul “hamburgher” căutăm funcția ” Dating ” după care acceptăm toate condițiile și ne activăm contul în aplicație.

Facebook Dating pare a fi instumentul perfect de căutare a jumătății deoarece noi am dat oportunitatea rețelei sociale să ne cunoască mai bine iar aceasta caută pentru noi persoane cu interese, activități și hobby-uri comune.

Cautarea a noi relații pe Facebook Dating este foarte ușoara dar mai este un lucru interesant în aplicație, acesta este funcția ” Secret Crush ” prin care practic adăugăm anumite persoane pe care cunoaștem de pe facebook sau instagram în listă și dacă cumva aceeași persoană face același lucru e o potrivire 🙂

Share this post