iTBit

Totul despre IT

Telefoane Mobile

Huawei P30 Lite

Huawei P30 Lite

Anul 2019 a venit cu o varianta de buget din celebra serie “P” de la Huawei, dar asta nu ar trebui sa ne limiteze viziunea fata de acest telefon deoarece chiar si in 2020 dupa un an de cand a fost lansat acest telefon inca merita sa fie in lumina reflectoarelor si chiar sa fie demn de luat in considerare pentru cei care doresc sa isi cumpere un telefon mobil.

Avand serviciile Google la bord Huawei P30 Lite politica de limitare internationala nu se aplica asupra acestui telefonului, asa ca vom avea toate instrumentele mult dorite de la un telefon, cum ar fi YouTube, GMail, Google Play, in acest fel avem toate aplicatiile la un sungur “click” distanta.

Daca luam toate lucrurile bune in considerare telefonul poate fi best buy chiar si la un an de cand a fost lansat, iar daca ne luam dupa designe-ul exterior ramanem suprins-placut de modul in care a fost construit telefonul, fiind un sandwitch de sticla care la mijloc se imbina cu o rama de plastic.

Il putem gasii in magazine in 3 culori: alb, negru si albastru, am ales acest albastru care schimba tenta dupa felul in care lumina atinge spatele, cu siguranta modelul pe albastru va atrage toate privirile neputand sa iti dai seama ca este vorba de un telefon de buget.

Fiind in Martia 2020 pretul telefonului a avut mici scaderi dupa lansare, in acest moment poate fi achizitionat din magazine la pretul aproximativ de 1000 Lei sau 206 Euro, la acest nivel de pret se poate spune ca este o afacere buna achizitionarea telefonului daca nu esti in cautarea unui monstru cu capabilitati extrem de mari.

Accesand urmatorul link vedem specifiicatiile detaliate ale telefonului: Specificatii Huawei P30 Lite

Share this post