iTBit

Totul despre IT

Software

EaseUS Todo Backup Free – fa backup cu usurinta sistemului Windows

EaseUS Todo Backup Free – fa backup cu usurinta sistemului Windows

Datele, fotografiile, chiar si muzica sunt expuse zilnic riscului de a fi pierdute din nenumarate probleme care pot aparea hardware sau software dar noi nevrand sa ramanem fara ele ne facem un colac de salvare care se numeste BackUp.

Pentru a fi in siguranta vom face o copie de rezerva a tuturor datelor pretioase pe care le avem, copie de rezerva care ulterior va fi copiata pe un dispozitiv extern, cum ar fi un HardDisk extern.

Pentru a face backup avem la dispozitie mai multe variante, una ar fi File Backup iar cea de a doua System Backup. Sa vedem acum ce face fiecare:

File Backup este copia de rezerva a fisierelor, alegem fisierele noastre importante pentru a fi puse la pastrat in cazul oricarui incident.

System Backup este varianta mai avansata care nu doar ca face o copia a tuturor fisierelor dar face copie a intregului sistem impreuna cu fisierele existente in calculator.

Pentru a face BackUp vom folosii programul EaseUS Todo Backup Free pe care il putem vedea in actiune in pozele de mai jos.

In cazul in care vrem sa facem backup in totalitate la tot sistemul o sa utilizam varianta ” System Backup ” pentru a ne face copia de rezerva a intregului sistem.

Dar daca vrem sa facem backup doar fisierelor noastre importante din anumite foldere, selectem doar sursa originala a fisierelor, iar pentru a porni backupul apasam simplu pe butonul ” Proceed “.

EaseUS Todo Backup Free fiind un program gratuit il putem descarca foarte simplu apasand un simplu click pe urmatorul link: Download EaseUS Todo Backup Free

Share this post