iTBit

Totul despre IT

Windows

Cum micsoram iconitele de pe ecran in Windows

Cum micsoram iconitele de pe ecran in Windows

La primul contact cu sistemul de operare Windows, dupa instalare ne intampina iconitele de pe ecran care in cele mai multe cazuri sunt dimensiunea potrivita, dar depinde de caz uneori sunt prea mari sau prea mici, asa ca principalul nostru obiectiv este sa gasim o dimeniune care sa ne placa.

Pentru a ne ajusta dimensiunea iconitelor de pe ecran putin mai jos avem doua modalitati foarte simple prin care ajungem la dimensiunea dorita:

1. Prima metoda este cea mai simpla deoarece implica doar utilizarea mouse-ului, in rest doar prin apasarea a 3 click-uri modificam dimensiunea iconitelor.

Tot ce trebuie sa facem este sa apasam click dreapta oriunde pe ecran, iar in meniul care apare ne ducem pe optiunea ” View ” dupa care in dreapta lui vor aparea trei optiuni: ” Large icons “, ” Mediun icons ” si ” Small icons “, dintre care alegem optiunea care consideram a fi perfecta.

2. A doua metoda este la fel de simpla si eficienta, in cazul acesta trebuie sa folosim tastatura si mouseul.
De pe tastatura vom tine apasat tasta ” Ctrl “, iar de pe mouse invartim de scroll, nimic mai simplu, doar invartim in sus sau in jos depinde de marimea care vrem sa o dam iconitelor.

Share this post