iTBit

Totul despre IT

SoftwareUncategorized

Cum se face clonarea si back-up fisierelor de pe Hard Disk cu EaseUS Todo Backup

Cum se face clonarea si back-up fisierelor de pe Hard Disk cu EaseUS Todo Backup


In general cand schimbam Hard Disk-ul din calculatoarul nostru personal dorim sa copiem fisierele si documentele de care avem nevoie dar neglijam sistemul de operare pe care il reinstalam de fiecare data, pierzand setarile pe care le-am facut de a lungul timpului.


Asa ca m-am gandit sa vin cu o solutie simpla care ne aduce la indemana uneltele necesare pentru a clona vechiul Hard Disk pe unul nou fara a trebui sa reinstalam sistemul de operare sau copia manual fisierele noastre.

EaseUS Todo Backup este solutia ideala pentru aceste sarcini, ajutandu-ne cu foarte mare usurinta in clonarea fisierelor noastre de pe Hard Disk, sa vedem cum functioneaza.

Pentru a putea incepe clonarea trebuie doar sa cautam in meniul din dreapta butonul pe care scrie ” System clone “, unde ne apare sursa de pe care dorim sa clonam si destinatia care desigur ca va fi noul Hard Disk.


In cazul in care avem la dispozitie un Hard Disk SSD bifam optiunea ” Optimize for SSD ” pentru a profita maxim de performanta sistemului dar si pentru a fi siguri ca sistemul nostru ruleaza perfect pe noul hardware.

Acuma sa vedem de unde descarcam acest software, avand varianta gratuita ne putem face treaba fara nici o problema si fara a scoate nimic din buzunar.

Pentru a descarca EaseUS Todo Backup gratuit trebuie doar sa apasam un simplu click pe urmatorul link: Download EaseUS Todo Backup

Share this post