iTBit

Totul despre IT

Jocuri

Kalista Skills

Kalista Skills

Kalista este unul dintre cei mai mobili campioni dintre care putem alege in League of Legends, ea vine cu un nou sistem care o conecteaza tot timpul meciului cu un aliat, acesta fiind de obicei partenerul de lane.

Ea incepe intotdeauna meciul cu itemul “ The Black Spear “ care are rolul doar de a face o legatura intre Kalista si aliatul cu care doreste sa faca legatura pentru restul meciului, aceasta legatura ofera o pasiva unica si un skill.

Acestea fiind spuse incepem cu skilurile si pasiva Kalistei.

Pasiva se numeste “ Martial Poise “ care are doua roluri, o data ce incepem sa atacam normal nu mai putem opri atacurile, al doilea rol este ca poate sarii in directia dorita o data ce sageata nimereste adversarul.

Pierce este primul atac care poate fi folosit de pe butonul “ Q “, utilizand Pierce, Kalista arunca cate o sageata in adversar dar pe langa aceasta avand posibilitatea de a sarii in directia atacului.

Al doilea atac care il gasim pe butonul “ W “ este Sentinel acesta trimite o mica fantoma in directia dorita pentru a cauta daca sunt adversari in zona dar are si o pasiva pentru partener cand ataca acelasi adversar amandoi parteneri primid atac bonus.

Atacul de pe butonul “ E “ se numeste Rend, acesta avand pasiva de a adauga sageti adversarilor atacand simplu dar dispar daca atacul nu continua, cand activam atacul aceste sageti explodeaza facand damage si incetinand adversarul.

Ultimata se numeste Fate’s Call, acesta se poate folosi doar cand partenerul este in zona, activand acesta prinde partenerul si il arunca in directia dorita de partener, atacul arucand in aer inamicii din zona selectata.

Pentru mai multe informatii despre Kalista accesati link-ul de mai jos.

League of Legends – Kalista

Share this post