iTBit

Totul despre IT

Jocuri

League of Legends – Bard

League of Legends – Bard

A trecut ceva vreme de cand a fost adaugat un suport dar se pare ca cei de la Riot ne aduc o surprize la inceput de 2015 prin introducerea noului erou numit Bard.

Folosind portale si colectand clopotei care apar intamplator pe harta il face unul dintre cei mai mobili eroi astfel avand posibilitatea sa parcurga distante mari in timp foarte scurt ajutandu-si echipa.

Abilitatile lui Bard sunt urmatoarele:

Pasiva ofera doua avantaje, pe parcursul meciului in locuri intamplatoare pe harta vor aparea clopotei care daca sunt colectati de Bard ii ofera bonus de viteza, experienta si mana.
Al doilea avantaj este format din mici spirite care il urmaresc care in batalie si ataca inamicii.

Primul atac se numeste “ Cosmic Blinding “ care trimite energie intro linie lovind si incetinind inamicul, atacul continuandu-si traiectoria in spre alt inamic, daca energia loveste un zid primul inamic atacat va fi ametit.

Al doilea atac este “ Caretaker’s Shrine “ care planteaza un altar tamaduitor care mareste timpul de vindecare dar daca cineva trece peste altar o parte din viata lipsa va fi recuperata.

Al treilea atac este un portal care il ajuta pe Bard sa ajunga dintro parte in alta foarte rapid, dar prin acel portal pot trece si inamicii.

Ultimate-uil este “ Tempered Fate “ care intepeneste toti campionii din raza de actiune chiar daca sunt aliati sau inamici.

Share this post