iTBit

Totul despre IT

Jocuri

League of Legends: Warwick Rework

League of Legends: Warwick Rework

A venit si randul lui Warwick sa isi schimbe blana fiind unul dintre cei mai batrani din randurile campionilor care lupta in arena League of Legends.

Warwick devine campionul care se ascunde in jungla, urmarind si terorizand prada pana o va prinde, avand o mobilitate impresionanta nu vei stii niciodata de unde va aparea in lupta, in acest mod prada fiind victima sigura.

In acest update lupul nostru primeste un nou astept dar si un nou set de abilitati, unele diferite fata de cele clasice care ne-au facut gameplay-ul acestui campion o adevarata aventura prin jungla din League of Legends pentru a vana pe ceilalti jucatori.

Noua pasiva este ” Eternal Thirst ” care adauga magic damage la fiecare lovitura, dar daca atacam o tinta cand avem viata sub jumate acest magic damage ne regenereaza viata la fiecare lovitura.

Prima abilitate ( Q ) este ” Jaws of the Beast ” cu ajutorul careia Warwick sare catre tinta si o musca, o parte din damage-ul facut tintei ii va vindeca o parte din viata lipsa.
Tinand apasata aceasta abilitate ne arunca in spatele prazii, in asa fel prada va fi surprinsa si nu va mai avea sanse de fuga.

Abilitatea de pe butonul ” W ” este Blood Hunt care are atat o pasiva cat si o partea activa.
Pasiva face ca lupul sa simta inamicii care au viata sub jumatate, asadar aparand o dara de sange catre ei in care mobilitatea catre aceste victime este cu mult ridicata dar si atacul este mult mai rapid.
Partea activa a abilitatii face linii de sange catre toti campionii chiar daca au viata plina, dezavantajul find ca reincarcarea abilitatii dureaza mult.

A treia abilitate ( E ) este ” Primal Howl “, o data activata abilitatea damage-ul primit de campionul nostru se microseaza la finalul careia avand afectul de a speria inamicii.

Ultimata ( Q ) este Infinite Duress care face campionul nostru sa fuga rapid catre o tinta pe care o va ataca foarte fioros si rapid in acelasi timp regenerandu-si viata din fiecare lovitura.

Share this post