iTBit

Totul despre IT

InternetSoftware

PhotoShop Online

PhotoShop Online

De mult timp asteptam sa fie lansata o versiune online a celebrului program de editat poze PhotoShop iar in final rugamintile noastre au fost ascultate cei de la Adobe punandu-ne la dispozitie o versiune online gratuita pentru a edita pozele noastre.

Pentru ca nimic nu e mai simplu decat utilizarea aplicatiilor online de editare a pozelor o data cu lansarea PhotoShop Online avem la dispozitie uneltele pentru care pana acum trebuia sa utilizam mai multe aplicatii online sa ajungem la acelasi rezultat.

Logarea in aplicatia PhotoShop Online se face foarte simplu, in primul rand trebuie sa accesam pagina de internet http://www.photoshop.com/tools/ dupa aceea apasam pe link-ul ” Start Editor ” unde ne apare o fereastra pentru incarcarea pozei dorite online.
Formatul pozelor care sunt acceptate pentru moment sunt JPEG, JPG si JPE, dupa ce am incarcat poza dorita in aplicatie in partea stanga a ecranului gasim ustensilele intr-un design simplu si intuitiv.

PhotoShop Online

Instrumentele de editare incep de la cele simple care ajuta la corectia pozelor, eliminarea ochilor rosii, schimbarea saturatiei dar si functii cum ar fi taierea anumitor portiuni din poza si redimensionarea pozei.
Putin mai jos avem ajustarile de luminozitate, claritate, balans de alb dar si unelte de ardere si albire a portiunilor dorite, avem la dispozitie si efecte de cristalizare a imaginii, pixelizare dar si editarea in ceva mai special cum ar fi transformarea pozei in schite.

Langa partea de editare avem partea cu decoratiuni de unde putem adauga nenumarate stickere, animatii, rame si multe alte efecte.

Share this post