iTBit/ Software

Modificare poze online

Daca doriti sa editati poze si sa le adaugati putina “culoare” nu aveti nevoie sa instalati programe sau sa va chinuiti sa invatati sa utilizati programele profesionale care sunt greu de inteles.

Tot ce trebuie este sa aveti o conexiune la internet pe calculatorul vostru si un browser, in rest nu trebuie sa instalati nimic.

Va prezint o lista de site-uri unde puteti edita poze online complet gratuit si fara nici o restrictie la numarul de poze pe care doriti sa le editati sau la numarul de efecte.

Modificare-poze-online

1. FotoFlexer

Este un site pe care aveti posibilitatea de a modifica poze online, principala caracteristica a lui este ca suporta ” layers ” in acest fel puteti adauga mai multe poze si sa le editati in aceeasi poza.
Efectele care le pune la dispozitie sunt multe si usor de folosit.

Pentru a accesa acesta site, apasati un simplu click pe urmatorul link: fotoflexer.com

2. Pixlr

Ofera unele dintre caracteristicile de editare pe care le puteti gasii si in PhotoShop dar si posibilitatea de a adauga efecte vizuale pozelor.

Puteti accesa acest site apasand un simplu click pe urmatorul link: pixlr.com

3. PhotoFunia

Aceste site va pune pozele dorite in cele mai ciudate situatii, cum ar fi adaugarea pozei intr-un alt context, aceste efecte ofera un plus de culoare pozelor.

Pentru a accesa acest site, apasati doar un simplu click pe urmatorul link: photofunia.com

Share this Post