iTBit

Totul despre IT

Software

Modificare poze online

Modificare poze online

Dacă doriţi să editaţi poze şi să le adăugaţi puţină “culoare” nu aveţi nevoie să instalaţi programe sau să vă chinuiţi să învăţaţi să utilizaţi programele profesionale care sunt greu de înţeles.

Tot ce trebuie este să aveţi o conexiune la internet pe calculatorul vostru şi un browser, în rest nu trebuie să instalaţi nimic.

Vă prezint o listă de site-uri unde puteţi edita poze online complet gratuit şi fără nici o restricţie la numarul de poze pe care doriţi să le editaţi sau la numarul de efecte.

Modificare-poze-online

1. FotoFlexer

Este un site pe care aveţi posibilitatea de a modifica poze online, principala caracteristică a lui este că suportă ” layers ” în acest fel puteţi adăuga mai multe poze şi să le editati în aceeaşi poză.
Efectele care le pune la dispoziţie sunt multe şi uşor de folosit.

Pentru a accesa acest site, apăsaţi un simplu click pe urmatorul buton.

2. Pixlr

Oferă unele dintre caracteristicile de editare pe care le puteţi găsii şi în PhotoShop dar şi posibilitatea de a adăuga efecte vizuale pozelor.

Puteţi accesa acest site apăsând un simplu click urmatorul buton.

3. PhotoFunia

Acest site vă pune pozele dorite în cele mai ciudate situaţii, cum ar fi adăugarea pozei într-un alt context, aceste efecte oferă un plus de culoare pozelor.

Pentru a accesa acest site, apăsaţi doar un simplu click pe urmatorul buton.

Share this post