iTBit

Totul despre IT

AndroidInternet

Asculta orice post radio de pe glob utilizand aplicatia Radio Garden

Ascultă orice post radio de pe glob utilizând aplicația Radio Garden

Radio Garden este aplicația online care ne oferă o experiență complet diferită în ascultarea posturilor de radio, fie că dorim să descoperim și să ascultăm radio-urile din zona noastră sau să descoperim alte posturi de radio naționale sau internaționale, totul e doar la un click distanță și la rotirea globului virtual în zonele pe care dorim să explorăm posturile de radio.

Totul e foarte simplu, accesăm site-ul oficial http://radio.garden/ iar acesta inițial ne trimite să ascultăm cel mai apropiat post de radio, de aici avem tot controlul prin căutarea posturilor care ne interesează sau descoperirea unor noi posturi de radio.

Căutarea posturilor de radio e foarte simplă utilizând funcția de căutare, dar personal mi se pare mai interesant căutarea acestora pe glob, învârtind globul, dând zoom-in și zoom-out, posturile de radio fiind puncte verzi pe hartă pe care le apăsăm pentru a începe ascultarea acestora.

Pentru a începe explorarea posturilor radio tot ce trebuie să facem este să accesăm site-ul oficial apăsând un simplu click pe butonul de mai jos.

Partea interesantă e că avem la dispoziție și versiune pentru telefoanele mobile, interacțiunea cu aplicația e aceeași ca pe browser, fericirea descoperirii a noi posturi de radio dar și farmecul învârtirii globului rămâne neschimbat indiferent de platforma pe care o folosim.

Pentru a descărca varianta mobilă a aplicației trebuie accesat unul dintre magazinele de pe dispozitivul care îl folosim, fie ca folosim Android sau iOS.

Pentru a fi redirecționat spre magazinul Google Play apasați un simplu click pe link-ul următor: Radio Garden Android

Pentru a fi redirecționat spre magazinul AppStore apasați un simplu click pe link-ul urmator: Radio Garden iPhone

Share this post