iTBit

Totul despre IT

Software

Ce este Discord?

Ce este Discord?

Discord este una dintre cele mai bune platforme de comunicare care se focalizeaza pe gaming, iar abudenta de content care il pune la dispozitie pentru comunicare uimeste chiar si pe cel mai mofturos jucator.

Punctul forte al aplicatiei este comunicarea voce VoIP pentru a crea strategii pe moment in timpul jocurilor, pentru a minimiza momentele cand echipa se afla in impas, o comunicare buna vocala duce totul la urmatorul nivel.

Avand posibilitatea de a creat multiple canale private, ofera fiecarei persoane la indemana posibilitatea sa comunice cu mai multe echipe, fie prin voce fie prin text. Deseori folosind textul cand nu suntem in jocuri aflam ca avem la dispozitie nenumerate emoticoane, imagini si multe alte chestii pe care le folosim pentru a anima mai bine timpul.

Discord este o aplicatie disponibila gratuit pe Windows, Android, Mac, iOS, Linux, deci aduce toti jucatorii intr-un loc comun unde sa comunice mai bine indiferent de platforma pe care o utilizeaza.

Pentru a descarca aplicatia Discord trebuie doar sa accesam site-ul lor oficial apasand un simplu click pe butonul de mai jos.

Share this post