ITBit/ Windows

Windows 9

Dupa lansarea sistemului de operare Windows 8 care este considerat noul Vista si dezamagirea utilizatorilor au inceput zvonurile privind inceperea construirii unei noi versiuni care ar putea readuce privirile oamenilor asupra produselor Microsoft.

Dupa cum se pare Microsoft a inceput sa se concentreze asupra calculatoarelor deoarece in versiunea anterioara a Windows-ului au fost neglijate in total, in general concentrarea maxima a fost pusa pe dispozitivele mobile si mai putin asupra clasicelor calculatoare, dar la ultima conferinta din 2014 au anuntat reintroducerea meniului Start dar si multe alte optiuni care la prima vedere arata implicarea companiei pentru a readuce privirea clientilor asupra produselor Microsoft dar si asupra industriei de calculatoare.

Anuntul facut de Microsoft ca meniul Start se reintroduce a atras foarte mult atentia si la acest moment Windows 9 este cel mai asteptat sistem de operare pentru ca Windows 8 nu a reusit atragerea utilizatorilor ce folosesc Windows XP Si 7.

Cu putin timp in urma a aparut pe internet un clip in care arata noul meniu Start in actiune, unde putem vedea integrarea intre modul desktop si aplicatiile din Metro.

Pe langa toate acestea o alta aplicatie interesanta care se zvoneste ca ar veni o data cu lansarea oficiala este asistentul personal numit Cortana care ar veni in ajutorul utilizatorilor pentru a usura lucrul dar si cautarile pe internet. O alta noutate care va fi introdusa este modul de ecrane multiple, acesta ne de posibilitatea de a utiliza mai multe desktope.

Share this Post