iTBit

Totul despre IT

Windows

Windows 9

Windows 9

După lansarea sistemului de operare Windows 8 care este considerat noul Vista şi dezamăgirea utilizatorilor au început zvonurile privind începerea construirii unei noi versiuni care ar putea readuce privirile oamenilor asupra produselor Microsoft.

După cum se pare Microsoft a început să se concentreze asupra calculatoarelor deoarece în versiunea anterioara a Windows-ului au fost neglijate în total, în general concentrarea maxima a fost pusă pe dispozitivele mobile şi mai puţin asupra clasicelor calculatoare, dar la ultima conferinţă din 2014 au anunţat reintroducerea meniului Start dar şi multe alte opţiuni care la prima vedere arată implicarea companiei pentru a readuce privirea clienţilor asupra produselor Microsoft dar şi asupra industriei de calculatoare.

Anunţul facut de Microsoft că meniul Start se reintroduce a atras foarte mult atenţia şi la acest moment Windows 9 este cel mai aşteptat sistem de operare pentru ca Windows 8 nu a reuşit atragerea utilizatorilor ce folosesc Windows XP şi Windows 7.

Cu puţin timp în urmă a apărut pe internet un clip în care este prezentat noul meniu Start în acţiune, unde putem vedea integrarea între modul desktop şi aplicaţiile din Metro.

Pe lângă toate acestea o alta aplicaţie interesantă care se zvoneşte că ar venii o dată cu lansarea oficială este asistentul personal numit Cortana care ar veni în ajutorul utilizatorilor pentru a uşura lucrul dar şi căutările pe internet. O alta noutate care va fi introdusă este modul de ecrane multiple, acesta ne dă posibilitatea de a utiliza mai multe ecrane virtuale.

Update: Mult aşteptatul Windows 9 oficial a fost lansat cu numele de Windows 10, în mare parte păstrând designe-ul scăpat în presă dar şi funcţiile care se zvoneau.

Pentru mai multe detalii despre Windows 10 apăsaţi un simplu click pe următorul link: www.itbit.ro/windows-10

Share this post