iTBit

Totul despre IT

Software

CamStudio – Program de inregistrat desktop-ul

CamStudio – Program de inregistrat desktop-ul

Sunt momente cand dorim sa inregistram o anumita activitate a noastra care o facem pe calculator si avem nevoie de un program care inregistreaza desktop-ul.

Pentru aceasta activitate va prezint programul gratuit CamStudio care ne ajuta sa inregistram activitatea noastra desfasurata pe ecranul calculatorului.

Ne este oferita posibilitatea de a inregistra ecranul complet sau o portiune care ne intereseaza al acestuia, putem opta daca vrem sa inregistrare cu sunet sau fara, iar salvarea videoclipului rezultat inregistrarii se poate face in formatul .avi

CamStudio

Pentru a putea inregistra fara sa aveti programul in cadru va sugerez sa setati ca programul sa intre in modul minimize cand incepeti sa inregistrati, acest lucru poate fi facut apasand butonul ” Options ” din bara de meniu al programului CamStudio, dupa aceea gasiti ” Program Options “, iar acolo bifati ” Minimize program on start recording “.

Pentru ca programul CamStudio este unul gratuit il puteti descarca si utiliza fara nici o restrictie, daca doriti sa descarcati acest program apasati un simplu click pe butonul de download pe mai jos.

Pagina oficiala a producatorului este: CamStudio.org

Share this post