iTBit

Totul despre IT

Windows

Cum dezactivezi actualizarile in Windows 10

Cum dezactivezi actualizarile in Windows 10

Sunt unele cazuri in care am dorii sa oprim actualizarile automate pentru sistemul de operare Windows 10, cu toate ca aceast lucru nu este intocmai recomandat dupa ultimele atacuri cibernetice de anvergura, dar in cazul in care suntem decisi sa dezactivam actualizarile va trebui sa urmam urmatorii pasi.

Procesul de dezactivare a actualizarilor se poate spune ca e simplu, fiind un serviciu in Windows 10 trebuie sa accesam panoul de control al serviciile.
Pentru a ajunge in panoul de control al serviciile trebuie sa apasam tastele ” WinKey ” + ” R ” ( Butonul Windows de pe tastatura si tasta R ), acestea vor deschide o fereastra in care scriem ” services.msc ” si apasam pe butonul ” Ok “.

Dupa deschiderea ferestrei cu servicii cautam in lista ” Windows Update ” pe care apasam click dreapta si selectam butonul ” Properties “.

In fereastra care s-a deschis modificam ” Startup type ” pe ” Disabled “, apasam pe butonul ” Stop “, dam OK si am dezactivat actualizarile pentru sistemul de operare Windows 10.

Share this post